SUOJAUKSET

Asennatteko suojat vai joudunko asentamaan itse

Me asennamme kaikki suojat sekä Style Skins kalvot laitteeseesi. Ammattitaitoiset asentajamme pitävät huolen että tuotteet on asennettu kerralla oikein.

Asennuksen jälkeen näytölle jäi ilmakuplia?

Käytämme asennuksessa nestettä jonka johdosta kalvon alle jää aina jonkin verran ilmaa. Tämä kuitenkin häviää 24-48 tunnin kuluessa. Tässä ajassa kalvo imeytyy laitteeseen kiinni.

Kestääkö suojat todella iskuja ja pudotusta?

Fusion materiaalista valmistetut suojakalvot kestävät iskuja. Täytyy kuitenkin muistaa että laitteessa on monta kohtaa joita ei ole suojattu ja vaikka näyttö ei menisi itsessään rikki, voi pudotuksista ja iskuista rikkoutua jotain sisältä. 

Mitä elinikäinen takuu tarkoittaa?

Niin kauan kuin sinulla on sama laite, vaihdamme suojakalvon aina tarvittaessa uuteen. Tällöin veloitamme vain viiden euron asennusmaksun. 

HUOLLOT

Mitä kaikkia merkkejä huollatte?

Tällä hetkellä huollamme vain Apple iPhone puhelimet.

Käytättekö alkuperäis- vai tarvikeosia?

Hieman tilanteesta ja huollosta riippuen käytämme sekä että. Käyttämämme tarvikeosat ovat tarkkaan valittuja ja seuraamme koko ajan niiden laatua.

Kauan huollossa kestää?

Lähes kaikki huollot voidaan tehdä alle tunnissa mikäli meillä on osat valmiiksi. Mikäli osat tilataan, kestää toimituksessa 1-3 arkipäivää. Kun osat saapuvat, ilmoitamme sinulle ja voit tuoda laitteesi vasta silloin.

Hinnastossa ei ollut juuri minun puhelintani, voiko sen silti huoltaa teillä?

Huollamme tällä hetkellä vain Applen iPhone puhelimia. 

Muita kysymyksiä

Missä pisteenne sijaitsee

Sijaitsemme Mall Of Triplan kolmannessa kerroksessa pääovien lähettyvillä. Osoitteemme on Fredikanterassi 1, 00520 Helsinki

Haluan hakea teille töihin, miten toimin?

Lähetä avoin hakemus osoitteeseen ville@moutfitters.fi niin olemme sinuun yhteydessä!

Oletteko uusi yritys?

Mobile Outfitters toimii yli 50 eri maassa ja yli 700 toimipisteessä. Suomessa ensimmäinen pisteemme avattiin 16.10.2019.