Kerran asennettu, aina suojattu

Sinun tarvitsee vain tuoda älylaitteesi meille, olipa se puhelin, kello tai tablet. Esittelemme parhaat suojausvaihtoehdot ja suoritamme asennuksen paikan päällä. Saat laitteesi suojaksi patentoitua teknologiaa, joka ei halkeile eikä hajoa, ja josta ei irtoa siruja. Vain 1.9 mm silikonisuojakalvomme on tutkitusti markkinoiden kestävin ja lähes puolet muita ohuempi. Kalvot suojaavat laitettasi edestä ja takaa, iPhoneihin sekä Galaxy S:iin saat myös reunasuojan.

Entä haluaisitko persoonalliset suojat ilman paksuja kuoria ja reunuksia? Onnistuu! Teksturoidut Style Skins -suojamme tekevät älylaitteestasi tyylillesi uskollisen ja käteesi sopivan. Tutustu laajaan valikoimaamme. 

Full Body ja 360° suojaus

Lähes kaikkiin laitteisiin voimme tehdä suojauksen näytön lisäksi myös taakse. Tällaista kutsumme Full Body suojaukseksi. Osaan laitteista lisäämme suojat myös reunuksille käyttämällä bumperia eli reunoille laitettavaa erillistä iskunsuojaa. Bumpereita löytyy mm. Samsung Galaxy S-sarjalaisille sekä iPhoneille.

Maailman kestävin iskuilta suojaava kalvo. 1,9 mm (40 % kilpailijoita ohuempi). Patentoidussa TriACTIVETM-iskusuojassa on kolme iskuja vaimentavaa kerrosta. Toisin kuin karkaistu lasi, se ei koskaan halkeile ja hajoa, eikä siitä irtoa siruja!

Patentoitu, ainutlaatuinen Clear-Coat-tuotesarjamme suojaa näytön lisäksi koko laitetta, myös sen takaosaa, sivuja ja etuosaa, tarjoten 360° koko rungon suojan. Valmistet- tu Yhdysvalloissa. Tarjoaa näkymättömän, litteän suojan.

Anna auringon paistaa! Matte mahdollistaa työskentelyn kirkkaissa ympäristöissä ilman auringon häikäisyä. Matte-kalvossamme on erikoispinnoite, joka ehkäisee sormenjälkiä ja tahroja.

Tee laitteestasi juuri sinun näköisesi, ilman paksuja kuoria ja reunuksia!

Teksturoidut Style Skins -suojat muuttavat laitteesi ulkonäköä ja tuntumaa tehden niistä ainutlaatuisia.

VAIHDA TYYLIÄ!
Vaihda skin-suoja milloin vain pientä asennusmaksua vastaan!