KERRAN ASENNETTU, AINA SUOJATTU

 Esittelemme maailman parhaimmat suojausvaihtoehdot puhelimille, kelloille tableteille sekä tietokoneille. Vain 0,3 mm silikonisuojakalvomme on tutkitusti markkinoiden kestävin, jopa kolme kertaa parempi ja huomattavasti ohuempi kuin tavallinen panssarilasi. Suojakalvot asennetaan paikan päällä ammattilaisen toimesta. Saat laitteesi suojaksi patentoitua teknologiaa, joka ei halkeile tai hajoa eikä siitä irtoa siruja.

Full Body ja 360° suojaus

Voimme asentaa suojakalvot puhelimesi näyttöön sekä takalasiin, jolloin kalvot suojaavat laitettasi edestä ja takaa. Kutsumme tätä Full Body suojaksi. Lisäksi iPhoneihin sekä Samsung Galaxy S malleihin on saatavilla Bumper- reunasuojus, joka suojaa puhelimen reunoja sekä muutaman millin edestä ja takaa. Full Body on paras suoja mitä voit tarjota puhelimellesi. 

Elinikäinen päivitysoikeus

Kaikilla suojatuotteillamme on elinikäinen päivitysoikeus. Jos suojakalvo irtoaa tai naarmuuntuu, vaihdamme kalvot uusiin palvelumaksua vasten. Palvelumaksu alkaen 10€.

Kaikki älylaitteet

Valmistamme ja asennamme suojakalvot odottaessa. Rapid Cut laitteella pystymme tarjoamaan suojakalvot yli 13000:lle eri laitteelle. Meiltä saat suojat kaikkiin puhelimiin, tabletteihin, kelloihin sekä moniin muihin laitteisiin!

Fusion on maailman kestävin iskuilta suojaava kalvo, joka on paksuudeltaan ainoastaan 0,3 mm, suurin piirtein 40 % kilpailijoita ohuempi. Patentoidussa TriACTIVETM-iskusuojassa on kolme iskuja vaimentavaa kerrosta. Toisin kuin karkaistu lasi, se ei koskaan halkeile ja hajoa, eikä siitä irtoa siruja.

Patentoitu, Clear-Coat-tuotesarjaamme kuuluva Original suojakalvo on erittäin kestävää materiaalia, joka suojaa puhelimesi näyttöä iskuilta. Original suojakalvo on saatavilla kaikkiin laitteisiin. Original tarjoaa näkymättömän ja kestävän suojan.

Anna auringon paistaa! Matte suojakalvo mahdollistaa työskentelyn kirkkaissa ympäristöissä ilman auringon häikäisyä. Matte-kalvossamme on erikoispinnoite, joka ehkäisee sormenjälkiä ja tahroja. Lisäksi kalvo poistaa jo olemassa olevia naarmuja. Suosittelemme tätä erityisesti älykelloille!

Privacy-suojamme suojaa näyttösi ja yksityisyytesi tehokkaasti. Siinä yhdistyvät parhaat ominaisuudet, kuten sormenjälkien ja naarmujen ehkäisy sekä heijastusten estäminen. Lisäksi Privacy tarjoaa vahvan yksityisyydensuojan.

Hinnat 

Suojakalvo näyttöön

Full Body

Puhelimet

 39,90€ – 49,90

 69,90€ – 125,00

Tabletit

Alk. 49,90€

Alk. 74,90€

Kellot

Alk. 29,90€

 

Haluaisitko persoonalliset suojat ilman paksuja kuoria ja reunuksia? Onnistuu! Teksturoidut Style Skins -suojamme tekevät älylaitteestasi ainutlaatuisen sekä tyylillesi uskollisen ja muuttavat laitteesi tuntumaa käteen sopivaksi. Tutustu laajaan valikoimaan myymälöissämme.